Rendezvények

A langalló története a 14. századig nyúlik vissza. Első írásos emléke 1700-
ból való. 1730 körül az Alföldön a naponta hazajáró disznópásztorok, csordások részére sütötték. 
A tésztát elnyújtották, és a már felfűtött kemence fenekére az izzó parázs, a láng elé behelyezték. Hamar megsült. Melegen fogyasztották zsírral, vajjal, sűrű tejföllel megkenve. Ízesítés nélkül, önmagában is élvezhető. Kenyérsütés napján pótolta a kenyeret, ami ekkorra már elfogyott a háznál.  A forró zsiradékban sült lángos megjelenése után a kemencében készülőt kenyérlángosnak kezdték nevezni.
Langalló (38cmX 30cm)  
Baconos: 2150Ft.
bacon szalonna, hagyma,fokhagymás tejföl, sajt  
Magyaros: 2150 Ft.
csípős kolbász, csipős paprika, hagyma,fokhagymás tejföl, sajt (nem csípős paprikával is lehet)  
Sonkás: 2150 Ft.
gombás: sonka, hagyma,fokhagymás tejföl,gomba, sajt  

Éttermünkben nagyobb rendezvények, esküvők, céges fogadások lebonyolítására is van lehetőség, jó idő esetén akár a szabadban is. Az alábbi fotókon néhány ilyen eseményre készült terítéket és ételsort mutatunk:

Tisztelt Utazásszervezők, utazási irodák!

Szeretettel várunk turista csoportokat, akár busszal, akár hajóval Mohácsra érkezve térnek be hozzánk. A csoport szervezők számára külön, kedvezményes menüsort állítottunk össze, melyet erről a linkről letöltve ajánlunk szíves felhasználásukra. Ezekben gyűjtöttük össze a helyi gasztronómiai kínáltunk legjavát, melyekből megismerhetik és megszerethetik a helyi ízeket azok is, akik még sosem jártak nálunk!

Hívjanak minket bátran, és válasszanak előre a kínálatunkból!